Doneaza 2%

Puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit către ASUNMB prin completarea formularului 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) şi să le depuneţi la administraţia financiară de care aparţineţi. Mai Mult »

Adera la ASUNMB

Dacă eşti student(ă) la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, dacă vrei să te implici în mişcarea studenţească, ... Mai Mult »

Camerata Regala

Un proiect fondat de ASUNMB şi Casa Regală a României Mai Mult »

 

Istoric

Asociaţia Studenţească a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti a fost înfiinţată în mod oficial la 21 septembrie 2007, printr-o sentinţa emisă de către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Asociaţia a luat naştere la iniţiativa celor 3 membri fondatori, studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti: Justin Alexandru Mihoc, Ana Cebotari şi Teodora-Sena Ducariu.

ASUNMB este prima asociaţie studenţească înfiinţată într-o Universitate sau Facultate cu profil muzical din România.

Primul Consiliu Director al Asociaţiei a fost votat în Şedinţa Adunării Generale a ASUNMB din data de 22 noiembrie 2007, în următoarea componenţă: Preşedinte – Justin MIHOC, Vice-preşedinte FIM – Ana CEBOTARI, Vice-preşedinte FCMPm – Alina ŞIPOŞ şi Secretar General – Teodora DUCARIU.

Tot în Şedinţa Adunării Generale a ASUNMB din 22 noiembrie 2007, s-a votat în unanimitate pentru aderarea Asociaţiei la Uniunea Studenţilor din România (USR).

În cadrul Şedinţei Adunării Generale a ASUNMB, din data de 25 mai 2009 a fost aleasă cea de-a doua conducere a ASUNMB, în următoarea componenţă: Preşedinte – Răzvan APETREI, Vice-preşedinte FIM – Ioana JIJIAN, Vice-preşedinte FCMPm – Lucian LUCA, Secretar General – Irina MAREŞ şi Trezorier – Mădălina PETRE.

În cadrul Şedinţei Adunării Generale a ASUNMB din data de 24 martie 2010 a fost votată extinderea organigramei ASUNMB prin crearea unor noi structuri: patru departamente (Departamentul Resurse Umane, Deprtamentul Cultural-Artistic, Departamentul Multimedia şi Comunicare şi Departamentul Administrativ), o comisie de cenzori şi un consilier.

În cadrul Şedinţei Adunării Generale a ASUNMB din data de 29 februarie 2012 a fost aleasă cea de-a treia conducere a ASUNMB, după cum urmează: Președinte – Lucian LUCA, Prim-Vicepreședinte – Răzvan APETREI, Vicepreședinte FIM – Manuela GHIŢĂ, Vicepreședinte FCMPm – Alexandru MIJA, Secretar General – Bogdan ZAMFIR. De asemenea a fost aleasă o nouă componenţă pentru departamentele, comisia de cenzori şi funcţia de consilier ale ASUNMB.

În luna august a anului 2012, ASUNMB a aderat la Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR).

În cadrul Şedinţei Adunării Generale a ASUNMB din data de 26 iulie 2014 a fost aleasă cea de-a patra conducere a ASUNMB, după cum urmează: Președinte – Răzvan APETREI, Prim-Vicepreședinte – Mădălin ANTONESEI, Vicepreședinte FIM – Cristiana MIHART, Vicepreședinte FCMPm – Maria BĂRĂCEANU, Secretar General – Alexandra Diana MIHĂESCU. De asemenea a fost aleasă o nouă componenţă pentru departamentele, comisia de cenzori şi funcţia de consilier ale ASUNMB.